sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Onko Mikkeliin mänijöitä?

Bussi lähti justiinsa ja minä pelkäsin jääväni kyydistä. Siksi minulla oli eilen Helsinki-Vantaan lentoasemalla niin julmettu kiire päästä bussiin, että meinasi pari ihmistä jäädä suorastaan jalkoihin. Olipa se matka... mutta nyt olemme koko poppoo turvallisesti Suomen kodissa. Eilen illalla matkustin taas viihtyisässä (huomaa pieni ivallinen sävy!) kuljetuslaatikossani lentokoneen ruumassa Suomeen. Lentokentällä lorvimme pari tuntia päästäksemme matkustamaan tupaten täydessä bussissa reilut paristaa kilometria. Bussi oli niin täynnä rojua, että osa matkustajien tavaroista piti ottaa bussin sisälle. Kuulin, ettei se olisi ihan laillista ja minua vähän pelotti. Onneksi itse olin turvassa bussin takaosassa emännän jaloissa niin, etten minä ainakaan olisi matkalaukkuja saanut niskaani, jos jotain olisi sattunut. En suostu toista kertaa moisella bussilla matkustamaan. Ensi kerralla tulen vaatimaan, että vuokraamme auton. Joku taso se sentään pitäisi meidänkin perheessämme olla. Jos ihmiset eivät sitä ala ymmärtää, minun on pidettävä huolta asiasta.
Olen muuten viime aikoina saanut kuulla useammankin kerran hyvin ikäviä kommentteja siitä, että muka haisisin pahalle ja olisin jossain määrin likainen. Olen kuullut puhuttavan "koirapyykistä" useammankin kerran, mutta emännällä ei ole ollut aikaa tai intoa antaa minulle suihkua. Tänään hän sitten raahasi minut kanssaan saunaan ja suihkuun. Suihku ja korvien putsaus oli yhtä ikävää kuin ennenkin, mutta koettelemuksen jälkeen sain lekotella hetken saunan alalauteella ja itse asiassa nautin siitä kovasti. Suikun jälkeen turkki alkaa mukavasti kuivua lämpimässä saunassa. Nyt on kivan raukea olo lötkötellä sohvalla ja nauttia elämästä. HK:n sinistä jos vielä voisitte kiikuttaa tänne päin, niin elämä alkaisi olla jopa suorastaan täydellistä. Ja sitten joku mukava ranskistypykkäkin olisi kiva saada seuraksi - mutta se taitaa olla jo liikaa vaadittu :)

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotisuomeen! Meinaatteko te kuinka pitkään Mikkelissä oleilla? Ajattelin vain että Frendasta Inffe voisi saada tyttöseuraa kun Mikkelin lähellä asutaan itsekkin :) Frendalla kun ei hirveästi ranskiskavereita ole.

    VastaaPoista
  2. Hei! Huomasin vasta nyt kommenttisi. Inffe olisi varmaan ollut tosi innoissaan tapaamaan ranskistyttöä - nyt ei kuitenkaan taida enää ehtiä. Lähdemme jo ylihuomenna. Kesällä pitää ilman muuta järjestää tapaaminen!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä :) Oikeastaan kesällä onkin parempi, silloin siis!

    VastaaPoista