sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uusimmat kuulumiset Belgiasta!

Terve taas! Aika mennä hurahtaa ihan siivillä. Minä vietän ihania koiranpäiviä ja perhe käy töissä ja koulussa. Uudessa kodissa on oikeastaan aika kivaa. Meillä on puutarhakin, jossa saan aina välillä ottaa kunnon spurtit. Välillä ryntään ajamaan naapuruston kissoja loitommalle. Ne kun ovat mokomat ottaneet puutarhamme yleiseksi WC:ksi. Emme tykkää! Mutta juttu juontaa varmaan juurensa siitä, että meidän talomme oli ennen meitä vuosikausia tyhjillään. Entiset omistajat eivät osanneet päättää mitä tehdä. Onneksi päättivät sitten myydä meille :) Täällä oli välillä talvinen sää ja sain nauttia lumesta. Nyt lumet ovat sulaneet jo viikkoja sitten ja vettä tulee vähintään joka toinen päivä. Turkki kastuu ikävästi!
Ystävänpäivän kunniaksi sain isoakin isomman hampurilaisen, josta laitan kuvan tähän liitteeksi. Valitettavasti se oli vain muovista tehty, mutta aika aidon näköinen silti. Purin siitä salaatinlehdet jo pois ja sain sivulle mukavat reiät. Vinkunaa en onneksi vielä saanut loppumaan.
Olen kuullut, että pääsiäisen aikaan pääsemme taas kaikki Suomessa käymään. Mukavaa! Eikä se lentomatkakaan hullumpi ole tälläiselle kokeneelle matkalaiselle. Kevättä ja lomaa odotellen! Yritän bloggailla vähän aktiivisemmin tästä lähtien...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti